NÁPOJŮ, TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ,
KUŘÁCKÝCH POMŮCEK A
BYLINNÝCH VÝROBKŮ URČENÝCH
KE KOUŘENÍ
OSOBÁM MLADŠÍM 18 LET.
Opustit e-shopVstoupit, jsem starší 18 let
Zboží zakoupené v našem e-shopu nezasíláme do zahraničí.
Přepravcem Toptrans nezasíláme chlazené a mražené zboží (ani šlehačku a smetanu v tubě ani tetrapack), uzeniny, pečivo, ovoce a zeleninu.
U objednávek do 16.12. ZARUČUJEME dodání do 23.12.2024
Pojem bitter označuje alkoholický preparát ochucený rostlinnými látkami, které dodávají hořkou, kyselou nebo hořkosladkou chuť. Oficiální charakteristiku bitterů určuje nařízení „Hořké lihoviny nebo bitter jsou lihoviny s převládající hořkou chutí, vyrobené aromatizací lihu zemědělského původu přírodními nebo přírodně aromatickými látkami. Minimální obsah ethanolu v hořkých lihovinách nebo bittru je 15 % objemových.“
Původně vznikaly jako volně prodejné léčivo a dnes zahrnuje jejich kategorie celou řadu různorodých produktů.
Sem patří vše od lehce nahořklých rudých rudých aperitivů jako Campari přes hořko-trpké digestivy a hořko-sladké bylinné likéry (jako Becherovka či Fernet Branca) až po tzv. koktejlové bitters, intenzivní „dochucovadla“ dávkovaná po kapkách do koktejlů, např. Angostura. Přestože tyto kapky jsou samy o sobě vesměs hořké, drinku nedodávají výraznou hořkost, ale vyváženost, větší komplexnost a hloubku chutí.
skladem
skladem
skladem
skladem